Vila PERLA

Kompleks se sastoji od tri prostrane i moderno projektovane zgrade. Stanovi su vrlo komforni, funkcionalni i zadovoljavaju sve propisane sigurnosne standarde. Svaki stan je projektovan tako da vam omogućuje potpunu privatnost.

U okviru kompleksa vile Park u izgradnji je novi objekat PERLA. Objekat je podeljen na dva ulaza a čini ga trospratna forma sa tri stana po spratu i tzv.Penthouse apartman na vrhu po svakom ulazu. Stanovi su kvadrature od 33 do 36m2.
Savremeni lift povezuje oba ulaza.
Bezbednost je omogucena sistemom video kamera.
U okviru objekta PERLA postoji i odredjeni broj garaza.
Svaki od apartmana opremljen je sistemom “Pametna kuca”, koji omogucava ukljucenje i iskljucenje grejanja sa daljine putem mobilnog telefona iz drugog mesta (pogledajte o tome opsirnije u rubrici O NAMA – PRAKTICNOST I BEZBEDNOST)
Svaki apartman u cenu ukljucuje i kuhinju kompletno opremljenu sa belom tehnikom.
Teren je orijentisan u pravcu sever-jug, s blagim padom prema centralnom delu banje, što omogućuje predivne vizure ka prirodnom okruženju.
Kompleks poseduje oko 1000m2 vlastitog dvorišta sa kompletnim sadržajima, uređenim stazama, dečijim kutkom, klupama i pešačkim izlazima ka banjskim parkovima. Kompleks raspolaže sopstvenim parking prostorom za vozila stanara.

Teren je orijentisan u pravcu sever-jug, s blagim padom prema centralnom delu banje, što omogućuje predivne vizure ka prirodnom okruženju.

Kompleks poseduje oko 1000m2 vlastitog dvorišta sa kompletnim sadržajima uređenim stazama, dečijim kutkom, klupama i pešačkim izlazima ka banjskim parkovima. Kompleks raspolaže sopstvenim parking prostorom za vozila stanara.